La Fundació Xarxa assistim a la presentació de l'informe Politarts 23

El passat 16 de juliol vam gaudir de la presentació POLITARTS. La creació en l'articulació del sistema cultural, celebrada el dimarts al Palau Moja. 

Aquest informe impulsat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura de la Generalitat, 

proposa crear una plataforma única per gestionar subvencions culturals.  

Fotografia de Lluís Hereu, President de La Fundació Xarxa

 

Un any més, assistim a la presentació de l'Informe anual del CoNCA

Ahir, a la biblioteca Jaume Fuster (Barcelona), es va lliurar l'Informe anual sobre l'estat de la cultura i de les arts, del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), al president del Parlament, Josep Rull, i a la consellera de Cultura, Natàlia Garriga de mans de Vinyet Panyella. Aquest document es configura com una plataforma ideal per fer públic el desenvolupament del sistema cultural català i tota la feina feta de forma estable i continuada al llarg de l'any envers el coneixement d'aquest escenari.

La presidenta del CoNCA dona la benvinguda

Terrassa, 4 de Juliol de 2024

VIII Jornada de titelles i educació al MIT

Agafeu agendes perquè de l'1 al 5 de juliol de 2024 se celebra “Titelles i equilibri emocional: el camí cap a una vida més sostenible” al MIT. Adreçat a mestres, psicòlegs, terapeutes, titellaires, professionals de la salut i persones interessades en el vessant sanadora dels titelles. 

Assemblea General CCF, la trobada anual de les fundacions

El passat dimarts, 11 de juny, vam assistir a l'Assemblea General de la CCF celebrada a Sant Pau Recinte Modernista. 
 
L'acte va començar a les 9:30 amb les acreditacions i la recepció de tothom invitat. Després ja va ser la Mercè Salvat, secretària general del Departament de Salut i membre del Patronat de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l'encarregada de donar la benvinguda.

 

Premis Nacionals de Cultura 2024

Vicenta Ndongo, Raquel García-Tomàs i Mayte Martín, les protagonistes de la gala celebrada ahir al Casino l'Aliança del Poblenou, Barcelona. Amb molt d'orgull, la Fundació Xarxa vam poder assistir a l'acte de proclamació i lliurament dels Premis Nacionals de Cultura que atorga anualment el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) amb la presència de Pere Aragonès, president de la Generalitat.

Segona edició dels Premis inVISIBLES de la TTP

Els Premis inVISIBLES van néixer per fer valdre el paradigma cultural de les arts escèniques. Paral·lelament, van voler jugar amb les majúscules i minúscules de la paraula invisible per ressaltar la petjada de totes les persones, entitats o projectes que creuen en les arts escèniques per a tots els públics i valoren el sector de la cultura.  

La Fundació Xarxa publica la seva ‘Petita història’ amb Editorial Mediterrània

La reconeguda dibuixant, Pilarín Bayés, ha posat color a més de 25 anys de trajectòria de l’entitat cultural