6è Tast d'Espectacles Familiars

6è Tast d'Espectacles Familiars

Enguany s'han rebut 62 propostes per a participar en el 6è Tast d'Espectacles Familiars que es durà a terme el 18 de novembre a Sant Feliu de Llobregat. S'han triat les 10 companyies participants i la resta d'espectacles que ens podran veure durant el matí. Si sou programador o companyia us podeu INSCRIURE AQUÍ.

Comunicat envers les accions de l'1 d'octubre

Comunicat envers les accions de l'1 d'octubre

Com entitat d’arts escèniques i musicals per a públic infantil i juvenil hem signat el comunicat conjunt envers les accions de l'1 d'Octubre conjuntament amb Rialles, Kacu Mensi, TTP, Jove Teatre Regina, La Mostra d'Igualada, La Sala, SAT i Escena Familiar.

Nota en suport a Jordi Pesarrodona

Nota en suport a Jordi Pesarrodona

La Fundació Xarxa, en defensa de la llibertat d’expressió i dels valors que fonamenten la convivència social, condemna l’assetjament que qualsevol persona pugui patir en la defensa d’aquests valors i, en aquest sentit, donem el nostre suport al Jordi Pesarrodona. Nota de suport.

En defensa de la cultura i la llibertat

En defensa de la cultura i la llibertat

Fundació Xarxa vol manifestar públicament el màxim rebuig als atacs contra els drets civils fonamentals i les institucions catalanes.

MAC & XIC torna a Cerdanyola el 23 de setembre

MAC & XIC torna a Cerdanyola el 23 de setembre

El MAC & XIC Teatre està destinat als més petits i petites de la casa, entre els 0 i els 6 anys. Un festival de teatre infantil organitzat per Bambalina-Xarxa Cerdanyola encabit a la sala d'actes i pati del MAC Can Domènech.
Les entrades pels espectacles es poden comprar a partir del dia 12 de setembre a l'Ateneu i al web www.cerdanyola.cat/teatre

Engeguem nova temporada!

Engeguem nova temporada!

Fundació Xarxa engega nova temporada deixant un balanç de 100.000 espectadors en la temporada 2016-2017. Ja s’han programat més de 200 espectacles a 55 localitats abans de tancar la programació de la nova temporada. Podreu saber on hi ha Espectacles en Xarxa a través de l'agenda de la nostra web o mitjançant la nostra APP.

Xarxa Olesa celebra 30 anys

Xarxa Olesa celebra 30 anys

El passat diumenge 10 de setembre Olesa de Montserrat va celebrar la 31a edició de la Fira de Jocs, activitat que va donar a conèixer el grup a la població. Aquesta es va acabar amb una gran festa per celebrar els 30 anys d'espectacles familiars, entre l'etapa Rialles i l'etapa Xarxa.

El nou grup Xarxa Moià presentat al Giracirc

El nou grup Xarxa Moià presentat al Giracirc

En la tercera edició del GiraCirc a Collsuspina s'ha presentat oficialment el nou grup Xarxa Moià. Des de la Fundació Xarxa estem molt contents d'acollir les noves famílies voluntàries que a partir de la tardor durant la programació estable a Moià.

Consolidació del 6è Tast

Consolidació del 6è Tast

Durant aquest mes de juliol, s'han mantingut dues reunions amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per presentar i donar forma al 6è Tast d'Espectacles Familiars que es durà a terme el dissabte 18 de novembre a la ciutat. Una ha estat amb Turisme i l'altra amb Cultura.

Informa't amb l'APP de la Xarxa

Informa't amb l'APP de la Xarxa

La Fundació Xarxa fa un pas més en la comunicació amb les noves tecnologies i ha creat una APP amb l'ajuda de Fila12. Aquesta es va estrenar coincidint amb el primer dia de la 28a Mostra d'Igualada, aconseguint desenes de descàrregues en aquests primers dies. Podeu descarregar-la en els stores d'Android i Apple. Hi trobareu la informació dels grups Xarxa i tota l'agenda d'espectacles programats arreu del territori per la Fundació.