JORNADA ‘LA IMPORTÀNCIA DE MESURAR L’IMPACTE SOCIAL DE LES FUNDACIONS’

 

Ahir, 9 de febrer del 2023, des de la Fundació, van assistir a la jornada sobre “La importància de mesurar l’impacte social de les fundacions” organitzada per la Coordinadora Catalana de Fundacions.

En aquesta jornada, presentada per la Sara Pérez, gerent de la CCF, es va explicar el marc teòric i les diverses metodologies existents per mesurar i gestionar l’impacte social de les entitats no lucratives. Al llarg d’aquesta, vam poder escoltar a experts en el tema com la Lisa Hehenberger, profesora i directora de Esade Center of Social Impact, Patricia Pólvora, cofundadora i consultora SROI – The Social Consulting Agency, Paola Jubert, directora de la Fundació Jubert Figueras, Sergio Rodríguez, director de la Fundació Foment de l’Habitatge Social, Glòria Oliver, vicepresidenta 1a de la Coordinadora Catalana de Fundacions, i Lluís Torrens, secretari d’Afers Socials i Famílies del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Tot plegat va ser un debat interessant sobre el paper de les fundacions com a actiu fonamental en la societat, així com la rellevància de mesurar i compartir el valor social que aportem les fundacions com la Xarxa 🌞

👉 Clic aquí per llegir la notícia completa

👉 Clic aquí per veure el vídeo de la jornada

10/02/2023