3r Festival Píndoles

El cap de setmana del 9 a l'11 de juny 18 obres de microteatre, van participar en diferents espais no convencionals de l'Alberg Mare de Déu de Montserrat de Barcelona en el 3r Festival Píndoles, 6 espectacles de diferents gèneres cada dia.

En la seva tercera edició, que serà del 9 a l’11 de juny, el Píndoles creix. Passa de dos a tres dies, i de 12 a 18 espectacles de microteatre. La programació està formada per peces de microteatre i peces d’altres disciplines.

Per una banda, es programen 12 obres inèdites de microteatre, totes escrites, dirigides i interpretades per professionals de les arts escèniques. Els textos són seleccionats per una comissió formada per reconeguts dramaturgs, com són Marc Rosich, Roger Ribó i Jacobo Julio. Per una altra, 5 obres de teatre gestual, visual, de figures (titelles, ombres, màscares i objectes), i multidisciplinar. L’obra restant surt escollida del programa APOSTA, coordinat per l’ACET (Associació Catalana d’Escoles de Teatre), per donar l’oportunitat a recent titulats i estudiants d’últim curs a mostrar la seva feina. El festival es compromet a programar-ne una.

Durant els dies del festival, un jurat format pels programadors d’El Maldà, Teatre Tantarantana, la Sala Flyhard i la Nau Ivanow, escull les tres millors microobres (d’entre les 18 propostes), amb l’objectiu de reestrenar-les. Més enllà d’aquest premi, durant tot l’any la #GiraPindoles volta per teatres i equipaments amb ganes de jugar amb espais no convencionals mostrant les peces del seu catàleg (és a dir, totes aquelles obres estrenades en alguna de les edicions del Píndoles).

Consulteu els premis GiraPíndoles2017