MÉS TAST D’ESPECTACLES

El Tast d’Espectacles de La Xarxa, celebrat el passat 21 de novembre, compta també amb una segona part, i és el sopar de treball entre les companyies que van participar, altres companyies inscrites i els programadors i distribuïdors professionals. Tots ells varen intercanviar opinions, impressions i es varen lligar també algunes actuacions en el circuit xarxa.

Els primers minuts del sopar van servir perquè les companyies que no havien actuat es poguessin presentar i explicar els seus projectes d’una forma breu i distesa, alguns utilitzant els seus titelles i altres tant sols amb la paraula. Després, durant el sopar, companyies i distribuïdors xerraven de forma distesa amb els diferents programadors, majoritàriament poblacions xarxa, per tal de poder explicar els seus projectes i espectacles a la recerca de bolos.

Cap al final de la jornada de nit, la companyia Pentina el Gat va realitzar també un bocí del seu espectacle “Revolució” i realment revolucionari a través de l’energia de la cantant del grup d’animació.

La jornada es va acabar amb el brindis de germanor entre totes les companyies i els programadors, tot desitjant el retrobament de tots i totes en el proper tast d’espectacles de la Xarxa, que ja es prepara per a la 5a edició del novembre vinent.