JORDI BERTRAN

Agenda » CIRCUS » JORDI BERTRAN
Contacte
Jordi Bertran
Mail
marioneta@jordibertran.cat
Telèfon
607454784
Població
Barcelona

El 1977Jordi Bertran va conèixer un grup de titellaires de la Barceloneta, el “Grupo Taller de Marionetas”, dirigit per Pepe Otal, descobrint així el poder de fascinació i la capacitat de comunicació de les marionetes i els titelles. Posteriorment, va formar part de dos grups de titellaires, ”El Col·lectiu d’Animació de Barcelona” (1978), dirigit per Carles Cañellas, i “La Companyia Ambulant Els Farsants” (1979-1987), de la quals en va ser cofundador.



L’any 1987 funda la seva pròpia companyia, amb la intenció de difondre l’art de la marioneta i d’arribar, preferentment, al públic adult. Gràcies a l’esforç de molts artistes i col·laboradors, La Companyia Jordi Bertran és una de les més reconegudes i prestigioses del nostre país. Ha aconseguit nombrosos premis nacionals i internacionals. Ha participat en els més importants festivals d’arts escèniques del món, ha fet gires per més de cinquanta països, i ha treballat en programes televisius d’arreu.



En el vessant docent, Jordi Bertran ofereix cursos de construcció i manipulació de marionetes i titelles, en el seu Taller del Parc, de Barcelona. També dóna i ha donat cursos internacionals per molts països.


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.