LA XARXA ES TRASLLADA ALS CENTRES EDUCATIUS AMB EL PROGRAMA ESCOLAR

La Fundació Xarxa proposa a escoles del Baix Llobregat el fet que els seus alumnes puguin assistir al teatre per tal d’aprendre amb les arts escèniques i que aquestes siguin un complement per a la seva formació. Aquest objectiu l’acompleix gràcies al programa L’escola va de bolo , amb el qual companyies professionals visiten les poblacions i posen en escena els seus muntatges, tots ells dirigits a unes edats concretes. Espectacles que van, tots ells, acompanyats de les guies didàctiques, on els nens i nenes poden treballar l’espectacle abans i després de la funció.

Aquest curs, el programa educatiu oferta 11 espectacles per a alumnes des d’Educació Infantil fins a secundària. Poblacions com Viladecans, Gavà, Corbera de Llobregat, El Prat de Llobregat, Torrelles o Begues, acolliran espectacles de les companyies Minimumusic, deParranda, Marcel Gros o Mimaia Teatro, entre altres.

Una vegada iniciat el curs, i tot i que les inscripcions estan encara obertes i les xifres poden augmentar significativament, seran gairebé 5.500 alumnes que gaudiran del teatre a l’escola. Una forma ideal per tal que l’infant tingui una bona experiència del què significa anar al teatre i les emocions que això genera, i d’aquesta manera i de forma voluntària, pugui assistir al teatre fora de l’horari lectiu.