UN NADAL DE PASTORETS

Agenda » UN NADAL DE PASTORETS
Espectacle
UN NADAL DE PASTORETS
Durada
55
Tipus de públic
-
Gènere
Teatre

Rovellona i Fredolic són els Pastorets de tota la vida.
Ells també reben a la vora del foc la notícia del futur naixement del nen Jesús, però a diferència de molts altres Pastorets, ells interpretaran un importantíssim paper a l’hora d'estroncar els plans malèfics del temut Dimoni.

Tot comença amb un gran enrenou:

l'espectacular arribada de l'Àngel de l'Anunciació espanta el ramat de la Rovellona i el Fredolic i totes les seves ovelles acaben escampades. Mentre els Pastorets intenten tornar a agrupar el ramat amb l'ajuda del públic, es troben cara a cara amb el Banyut en persona. Però aquest cop el malvat no té res a fer, perquè mai cap dimoni dels Pastorets no s'havia trobat amb uns contrincants tan esbojarrats i delirants com la Rovellona i el Fredolic.

Després de grans aventures, malentesos, moltes rialles i patacades, Rovellona i Fredolic aconseguiran escapar del foc de les calderes i seran els primers a arribar al pessebre per adorar al nounat. I entre picabaralla i picabaralla amb el Banyut, mentre van recuperant un a un el xais del seu ramat, els nostres herois de samarra i barretina faran cagar el tió i cantaran amb els més menuts les nadales més populars d’aquestes dates assenyalades.

  • Format de l'espectacle: Mitjà
  • Espai escènic: Interior
  • Durada de muntatge:  -
  • Durada de desmuntatge:  -
  • Mides òptimes de l'escenari:  -

Míriam Puntí
Jordi Andújar
Pau Plana

Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.